Pravi ljudje
Pravi vpliv
Sklepamo uspešna sodelovanja z nano in mikro influencerji. V velikem številu.

Vsi imamo imamo znamke, izdelke, storitve, restavracije…, ki so nam pri srcu in jih priporočamo svojim znancem. Enako velja za influencerje, poiščemo vaše oboževalce ali zadovoljne bodoče uporabnike, ki imajo več kot 1000 sledilcev in jih spremenimo v ambasadorje znamke.

Ste v dobri družbi

Epidemic v številkah

Naši influencerji uspešno promovirajo izdelke, storitve in dogodke. Dosegamo odlične rezultate kot vzporedne akcije obstoječim kampanjam, samostoječe "word-of-mouth" kampanje ali pa launch novih produktov - reveal & review kampanje.

Bodi ti - bodi Akeš

20

nano 
influencerjev

2

meseca

247

objavljenih 
vsebin
Konec poletja 2019 je potekala Akeš nagradna igra, kjer se je 7 tednov glasovalo za za najfotografijo tedna enega izmed 20 nano influencerjev.

Pampers

18

nano 
influencerjev

1

akcija

129

objavljenih 
vsebin
Skupaj s Pampers, DM in Anino zvezdico smo v septembru 2019 zbirali pleničke za družine v stiski.


Preberi več

Revlon

18

nano 
influencerjev

1

akcija

116

objavljenih 
vsebin
Lansiranje novega produkta na trg, sušilnik in kodralnik las 2 v 1, influencerji so bili glavni kanal promocije. Objavili so fotografije z izdelkom in delili svojo izkušnjo o uporabi.

Wolt

98

influencerjev

4+

mesecev

560

objavljenih 
vsebin
Promocija aplikacije za dostavo hrane. Organizirana večmesečna akcija prisotnosti na družbenih omrežjih.


Sodelujte s stotinami nano influencerjev v osrednji Evropi,
 ki bodo vaš produkt preizkusili in objavljali na Instagram!

Kdo sploh so nano influencerji
»Ali vplivnostni marketing lahko deluje v našem primeru?« sem se vprašala, pred pričetkom sodelovanja z Epidemic. Znatno povečanje prodaje na storitvi, ki je bila v merjenem obdobju komunicirana izključno preko nano influencerjev, je bil zame dokaz, da deluje.
Andreja Lukež
Petrol
Epidemic nam je res prišel nasproti, prevzel celoten proces z naših ramen in to opravil nadvse profesionalno. Od iskanja pravih influencerjev za znamko Šumi do upravljanja celotne kampanje - moja izkušnja je bila odlična. Nedvomno bomo nadaljevali naše sodelovanje.
Ajoša Drnovšek
Žito/Podravka

Vidite svojo znamko kot del te zgodbe?

Kontaktirajte nas!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram